Septembrové, októbrové akcie

Prechádzka do mesta, piváreň

V posledný septembrový deň sme sa vybrali na plánovanú prechádzku do mesta. Počasie bolo nádherné a tak sme pešo došli až do pivárne, kde sme sa občerstvili kofolou. Vychutnali sme si nádherné jesenné počasie a všetci sme sa šťastní vrátili do zariadenia. Z prechádzky mali všetci len tie najlepšie dojmy.

Púšťanie šarkanov

Teplý jesenný deň sme využili na púšťanie šarkanov a lampiónov šťastia. Všetko sa udialo vo veľmi veselej atmosfére. Zhromaždené oči všetkých detí sa upierali na oblohu, kde sa preháňali pestrofarební „draci“. Na záver sme zamávali a zatlieskali odlietajúcim lampiónom, každý si niečo zaželal.

Penzión, úcta k starším

Október je mesiacom jesene, pestrofarebných listov ... a zároveň v tomto mesiaci oslavujeme jeseň života človeka. „Október, mesiac úcty k starším“. Práve z príležitosti tohto sviatku sme sa zúčastnili malých osláv v dome seniorov, kde sme našim starším spoluobčanom HAPPY ZUMBOU vyčarili úsmev na tvári a zároveň oživili a roztancovali ich všedný deň.

Krídla túžby

Dňa 23.10.2014 sa v Divadle Jonáša Záborského v Prešove konal 4. ročník regionálnej súťaže zariadení sociálnych služieb „Krídla túžby“. V tento deň boli slávnostne odovzdané ocenenia v troch kategóriách: najlepší poskytovateľ soc. služieb, zamestnanec a prijímateľ soc. služieb v PSK. Chvíle v divadle nám spestrili prijímatelia soc. služieb z rôznych zariadení svojim krátkym kultúrnym programom. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník.

Jesenný jarmok

V mesiaci október sa konal tradičný jesenný jarmok v našom meste. Aj my sme sa vybrali na prechádzku po jarmoku, počasie nám vyšlo, prešli sme celý jarmok niekoľkokrát a deťom sme kúpili, perníkové srdiečka. Potom sme sa občerstvili pri stánkoch s občerstvením a išli sme šťastní naspäť do zariadenia.