Májové akcie

Narodeniny

Dňa 16.05.2014 sme pripravili pre Táňu party, pri príležitosti jej 30-tich narodenín. Oslava bola veľkolepá, torta, šampanské, hudba a tanec. Všetko sa točilo v jednom kruhu. Oslávenkyňa bola nadšená a oslava sa vydarila.Dňa 16.05.2014 sme pripravili pre Táňu party, pri príležitosti jej 30-tich narodenín. Oslava bola veľkolepá, torta, šampanské, hudba a tanec. Všetko sa točilo v jednom kruhu. Oslávenkyňa bola nadšená a oslava sa vydarila.

Hneď v pondelok sme mali ďalšiu veľkú oslavu, pretože Terezka oslavovala krásne jubileum 50. rokov. Pri tejto príležitosti sme jej pripravili taktiež party, na ktorej nechýbala torta, šampanské, hudba aj tanec. Gratulácie nemali konca. Terezka bola veľmi natešená a priam žiarila. Tieto oslavy boli príjemným spestrením a zároveň veľkým potešením pre všetkých prijímateľov soc. služieb v našom zariadení.

Návšteva knižnice

V utorok 20.05.2014 sme boli v knižnici v MsDK, kde nám teta spolu s kolegyňou predviedli dramatizáciu rozprávky „Kvak a Čľup“. Je to príbeh  o dvoch nezbedných žabkách. Potom mal každý nakresliť svoje obľúbené zvieratko pre tetu, ktorá hotové práce dala na výstavu. Cestou z knižnice sme sa boli prejsť po meste. Lebo bolo krásne slnečné počasie.

Turistická prechádzka Bila Hura

 Dňa 22. mája sme si preverili svoju kondíciu na turistickej vychádzke. Faunu a flóru okolitej prírody sme spoznávali počas pochodu náučným chodníkom „BILA HURA“. Veľkým zážitkom pre všetkých bolo pohladkanie koní a zber lesných jahôd. Piknikový košík sme si otvorili pri „Troch krížoch“, kde sme sa občerstvili chutnou desiatou a čerstvou vodou.