Júnové akcie

MDD - opekačka

05.06.2014 nám prialo počasie a tak sme pripravili deťom opekačku v našom areáli. Na dvore sme opekali špekáčiky na grile. Zahrali sme obľúbené loptové hry, naháňačku, prečítali si krásny príbeh a nakoniec si deti vychutnali vynikajúcu sladkosť. Celú opekačku sme ukončili pesničkami, ktoré deti poznajú a tešili sa na ďalšiu podobnú akciu.

Krídla túžby

Dňa 19.06.2014 sme sa zúčastnili regionálneho kola Krídiel túžby v Nižnom Slavkove, kde sme sa predstavili zumbou na melódiu známej pesničky HAPPY. Naše vystúpenie bolo v závere celého súťažného programu a chytľavé tóny roztancovali všetkých zúčastnených. Osem našich zverencov tam využilo aj stánky s maľovaním na tvár a chutným občerstvením. Zvíťazili všetci, lebo výsledok rozžiarených očí bol napísaný v tvárach všetkých zverencov.

Dobrý festival PO

Leto je vždy v znamení rôznych festivalov, no nie každý je vhodný aj pre našich prijímateľov. Tohto roku to bolo po prvýkrát, kedy sme boli účastní na festivale známych populárnych  skupín. Bol to večer nových zážitkov. Zážitok z množstva ľudí, rôznych stánkov, kreatívnych činností, ale hlavne večer neopísateľnej festivalovej atmosféry, ktorá v dobrom nakazila dav ľudí na amfiteátri v Prešove.

Výlet Vinné

Koncom júna sme sa vybrali na dlho očakávaný výlet na Vinné jazero. Cestovali sme autobusom a tak niektorí prijímatelia mali veľký zážitok aj z toho. Cestou sme sa zastavili v Hipocentre na Zemplínskej Šírave. Tam si mohol každý vyskúšať jazdu na koni. Na Vinnom bol voľný program, kúpanie,  volejbal, turistická prechádzka, kofola v miestnom penzióne. To všetko ešte viac umocnilo krásne počasie. Výlet bol vynikajúci a tešíme sa na podobnú akciu.