Akcie v marci

   

VEĽKONOČNÉ TRHY V PREŠOVE

Dňa 20. 03. 2013 sme sa zúčastnili výstavno-predajných veľkonočných trhov v Prešove v DSS na Volgogradskej ulici. Prezentovali sme sa svojimi prácami – výrobkami, ktoré už tradične pripravujeme na túto príležitosť, ale zároveň zbierame aj nápady a skúsenosti od kolegov z iných zariadení, ktorí sa s nami radi podelia. Trhy navštívili klienti a zamestnanci DSS z PSK, ale aj široká verejnosť. Atmosféru tohto podujatia spestrili svojim programom žiaci ZUŠ v Prešove.

VYCHÁDZKA DO LESA

Po dlhej zime sme využili prvé záblesky lepšieho počasia a vyšli sme na malú prechádzku do blízkeho okolia. Pozorovali sme prírodu, ktorá sa veľmi pomaly prebúdza, ale aj hmyz a vtáky, ktoré spievali okolo, ohlasovali, že jar sa blíži. Cestou späť sme si nastrihali bahniatka a vetvičky zlatého dažďa na spríjemnenie veľkonočnej atmosféry.

NÁVŠTEVA PLAVÁRNE

Navštívili sme bazén, kde sa deti zabávali vo vode. Dbali sme, aby si osvojili základné bezpečnostné pravidlá. Učili sme sa ako sa vchádza do bazénu, ležať na poduške, vyjsť z bazénu. Popri tom sme sa zahrali rôzne loptové hry, zároveň si uvoľnili svoje svalstvo, mali príjemný a aktívny relax. Klienti sa náramne tešili a mali z tejto aktivity veľkú radosť.