Akcie december

Pesničkový Mikuláš

Dňa 6. 12. 2012 sme sa zúčastnili vystúpenia „Pesničkový Mikuláš“ v MsDK vo Vranove n. T. a v úvode predstavenia sa odvážne, talentované i menej talentované deti predstavili svojimi obľúbenými pesničkami a básničkami a Mikuláš ich odmenil malou sladkosťou. Z rozprávky mali deti veľkú radosť a tešili sa na blížiace sa Vianoce.

 

Vianočné trhy

Na „Vianočných trhoch“ v Prešove sme boli 11. decembra. Trhy sa konali v budove PSK. Program bol obohatený o kultúrne vystúpenia, módnu prehliadku. Jednotlivé sociálne zariadenia PSK prezentovali a ponúkali na predaj výrobky, ktoré vyrábajú prijímatelia služieb.

 

Vianočná besiedka

Dňa 14. 12. 2012 sme ukončili a oslávili koniec roka pripraveným programom. Spolu s deťmi sme pripravili vianočné pásmo, z básničiek, kolied a pesničiek. Pozvanie prijali aj rodičia a známi našich prijímateľov, ktorí boli milo prekvapení a prejavili veľký obdiv a radosť z vystúpenia ich detí. Celú vianočnú akciu ukončil Mikuláš, ktorý štedro obdaril všetky naše deti. Všetci prítomní si mohli pochutnať na výborných koláčikoch, ktoré pripravili naše deti počas ergoterapie.